YouTube aduce îmbunătățiri funcției de livestream

YouTube lansează astăzi câteva funcții noi pentru cei care fac streaming. Acestea sunt menită să îmbunătățească experiența de utilizare a privitorilor. Prima dintre ele se referă la subtitrări. YouTube va oferi subtitrări automate,în timpul stream-urilor, dar deocamdată doar pentru live-urile în limba engleză.

Bine, ele nu sunt perfecte, dar sunt mai bune decât nimic. Această nouă funcție face parte din dorința celor de la YouTube de a aduce stream-urile mai aproape de utilizatorii ne-englezi. Subtitrările vor folosi automatic speech recognition (LASR). Tehnologia permite subtitrări live cu latență mică și minime erori.

A doua funcție nouă este posibilitatea de a salva chat-ul din timpul stream-ului. Oricine va reda un stream după terminarea lui va vedea chat-ul, derulat în timp real cu stream-ul. Astfel, experiența va fi mai aproape de cea din timpul unui stream, chiar dacă nu vei putea scrie mesaje noi pe chat. Dacă nu vreți totuși ca chat-ul să apără lângă stream-ul vostru, cred că va fi o opțiune pentru dezactivarea acestei funcții.

Dacă faci stream de pe mobil, s-ar putea să îți placă a treia funcție nouă. De acum poți afișa în fiecare stream geo-locația ta. Să zicem că faci stream de pe o plajă exotică, poți face acest cunoscut acest lucru și celor care se uită la tine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată