YouTube aduce îmbunătățiri funcției de livestream

YouTube lansează astăzi câteva funcții noi pentru cei care fac streaming. Acestea sunt menită să îmbunătățească experiența de utilizare a privitorilor. Prima dintre ele se referă la subtitrări. YouTube va oferi subtitrări automate,în timpul stream-urilor, dar deocamdată doar pentru live-urile în limba engleză.

Bine, ele nu sunt perfecte, dar sunt mai bune decât nimic. Această nouă funcție face parte din dorința celor de la YouTube de a aduce stream-urile mai aproape de utilizatorii ne-englezi. Subtitrările vor folosi automatic speech recognition (LASR). Tehnologia permite subtitrări live cu latență mică și minime erori.

A doua funcție nouă este posibilitatea de a salva chat-ul din timpul stream-ului. Oricine va reda un stream după terminarea lui va vedea chat-ul, derulat în timp real cu stream-ul. Astfel, experiența va fi mai aproape de cea din timpul unui stream, chiar dacă nu vei putea scrie mesaje noi pe chat. Dacă nu vreți totuși ca chat-ul să apără lângă stream-ul vostru, cred că va fi o opțiune pentru dezactivarea acestei funcții.

Dacă faci stream de pe mobil, s-ar putea să îți placă a treia funcție nouă. De acum poți afișa în fiecare stream geo-locația ta. Să zicem că faci stream de pe o plajă exotică, poți face acest cunoscut acest lucru și celor care se uită la tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.