RECOMANDAREA ZILEI: Telefon Mobil Nokia 5

Foarte multă lume caută un telefon ieftin și decent. Măcar 2 GB de memorie RAM și minim 16 GB de stocare. Ca să nu mai spunem de un ecran decent, cel puțin cu rezoluție HD. Astăzi au apărut tot felul de brand-uri care vând astfel de terminale ieftin. Dar mereu există câte o problemă. Se fac compromisuri fie la hardware, fie la update-urile software.

Nokia 5 nu face prea multe compromisuri. La 499 de lei avem parte de un terminal peste așteptări. Acesta vine cu un procesor Snapdragon 430, 2 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare. Ecranul este și el decent, fiind vorba de un IPS HD de 5 inchi. De asemenea, are și senzor de amprentă montat frontal și vine cu o baterie de 3000 mAh.

La prețul cerut poate fi un best-buy, dacă mai punem la socoteală și faptul că vine cu Android One. Adică primește update-uri de software pentru doi ani și update-uri de securitate pentru 3 ani. Nokia 5 a venit la lansare cu Android 7.1.1 și acum rulează fără probleme Android 9 Pie. Nu știu câte telefoane din lume se pot lăuda cu asemenea performanță.

PREȚ ACTUALIZAT NOKIA 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.