RECOMANDAREA ZILEI: Tastatură gaming mecanică Logitech G810 Orion Spectrum RGB

Produsul pe care vi-l recomand astăzi este folosit de mine chiar acum pentru scrierea acestui articol. Este vorba de tastatura mecanică Logitech G810 Orion Spectrum RGB. O am de vreo 6 luni și până acum nu am avut nicio problemă cu ea. La început a fost ceva diferit, eu venind de pe Cherry MX Brown. Dar după o vreme, m-am obișnuit cu Romer-G și pot spune că am făcut o alegere bună.

Completarea este soft-ul foarte bun cu care vine tastatura. Poți seta iluminarea individuală pentru fiecare tastă și LED de activitate. Ceea ce mi se pare foarte tare. Oricum, eu am setat-o odată cu instalarea de Windows și asa a rămas setată. Nu îmi plac jocurile de lumini și orice fel de efect care m-ar putea distrage. Deși, ele se pot customiza foarte ușor din soft-ul tastaturii. Și unele sunt chiar interesante, dacă ești fan. BTW, e și ușor de curățat de praf, mâncare și alte chestii.

Una peste alta, dacă o găsiți la 500 de lei, este o recomandare pe care o fac din toată inima. Totuși am și un sfat pentru voi: mergeți în magazin și încercați mai multe tastaturi mecanice. Vedeți cu care vă simțiți mai bine și care vă satisface și auditiv. Unii apreciază mai mult Cherry MX Blue pentru că se aud mai tare și se simt diferit. Nu știi până nu auzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.