RECOMANDAREA ZILEI: Smartphone Redmi 9. 4 GB RAM, 64 GB stocare

Salutare și bun venit în PC Area! Astăzi avem un episod special din Recomandarea Zilei. Este vorba de un smartphone de la Xiaomi, care are un preț interesant, pentru ce oferă la schimb. Pot spune cu mâna pe inimă că este cel mai bun telefon în zona asta de preț, cu garanție în România. Când e vorba de telefoane cinstite, Xiaomi este un campion al sectorului de buget. La 500 – 550 de lei, primim un ecran Full HD+, 3/4 GB RAM și 32/64 GB stocare.

Procesorul este unul de la Mediatek, dar nu este un procesor slab, cum vedeam pe unele telefoane de acum ceva ani. Mediatek a început să facă procesoare bune pentru zona de buget, dar atacă și segmentele mid și high-end din piață. În următorii ani, Mediatek ar putea să ne facă din ce în ce mai multe surprize și să devină un soi de „AMD al procesoarelor mobile”. Ceea ce nu este deloc un lucru rău. Pe acest terminal avem parte de un Mediatek G80, un cu performanțe peste media a ceea ce găsim în acest segment de preț, de la alți producători.

Camerele sunt și ele destul de interesante. Avem un senzor principal de 13 MP, un ultra-wide de 8 MP, o cameră de macro care are 5 MP și un senzor de adâncime de 2 MP. Din păcate, telefonul nu poate filma decât 1080p la 30 de cadre pe secundă și pe față și pe spate. Aceasta este o limitare a celor de la Mediatek care blochează in-explicabil procesoarele lor de buget, când vine vorba de filmare. Dar, hai să nu uităm prețul acestui telefon:

PREȚ ACTUALIZAT

Notă: Link-urile din acest articol sunt link-uri afiliate. La fiecare cumpărătură efectuată de pe aceste link-uri, primesc un comision din valoarea cumpărăturii voastre, dar voi nu plătiți nimic în plus pentru asta. Astfel puteți susține site-ul și canalul de YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.