RECOMANDAREA ZILEI: Procesor AMD Ryzen™ 7 3700X

Salutare și bun venit pe site-ul PC Area! Recomandarea zilei de astăzi este procesorul AMD Ryzen™ 7 3700X. Când mi-am făcut upgrade la PC în vară, asta a fost prima mea opțiune. Sincer, l-aș fi luat fără nicio ezitare. Singurul lucru care m-a dat înapoi, a fost lipsa plăcii video integrate. Aveam nevoie de grafică integrată pentru a o folosi pentru codarea stream-ului din OBS.

Dacă pe voi nu vă deranjează faptul că Ryzen 3700X nu are placă grafică integrată, atunci este o alegere foarte bună. Putem spune că se bate de la egal la egal cu Intel Core i9 9900K, care costă cu vreo 1 000 de le mai mult, ba chiar îl și bate în anumite scenarii. Dacă ar fi să dau timpul înapoi și să am o placă grafică dedicată mai potentă, aș merge fără probleme pe AMD.

Am ales să vă recomand astăzi acest procesor, pentru că este la reducere și are un preț super OK raportat la performanță. Dacă primele două generații de Ryzen au fost un concurent-surpriză pentru Intel, a treia este o problemă serioasă pentru Intel. Dacă echipa albastră nu scade prețurile și nu activează hyper-threading-ul pe toate procesoarele din gama sa, va avea mari probleme.

PREȚ ACTUALIZAT AMD Ryzen™ 7 3700X

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.