RECOMANDAREA ZILEI: Poco X3 Pro – Cel mai bun telefon la 1.100 RON?!

Salutare și bun venit în PC Area! Astăzi vorbim despre Poco X3 Pro, cel mai bun, spun eu, telefon la 1.100 RON. De ce spun asta? Pentru că în această zonă de preț este cel mai performant telefon, cu un ecran decent și cu o baterie generoasă. Vorbim de un procesor Qualcomm Snapdragon 860, care este un 855+ re-lansat pentru 2021, 6 GB de memorie RAM și 128 de GB de stocare rapidă, UFS 3.1.

Ecranul este unul IPS, cu o rată de refresh de 120 de Hz, ceea ce nu este rău. Nu este cel mai bun ecran IPS din lume și, da, un AMOLED s-ar fi văzut poate mai bine, dar la banii ăștia, e chiar OK. Avem și suport pentru HDR 10, ceea ce face acest device bun, nu doar pentru gaming, ci și pentru streaming video, mai ales că avem și o baterie mare, 5160 mAh mai exact. Ca orice telefon care se respectă, bateria se încarcă rapid, la 33W.

Telefonul vine la pachet cu ultima versiune de Android, 11, dar și cu ultima versiune de MIUI, 12. ”Am informații de la niște generali”, ca să zic așa, că telefonul va primi destul de curând și Lineage OS, căci deja se lucrează la treaba asta. Ceea ce nu poate fi decât bine, dacă sunt unii dintre voi care se pricep la deblocat bootloader-ul și la flash-uit ROM-uri custom. Eu unul, aș merge pe Lineage OS, decât pe MIUI, dar asta ține de preferințele personale.

Preț actualizat (link-uri afiliate): ➡️ eMAG | ➡️ Flanco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.