RECOMANDAREA ZILEI: Nokia 8110, Dual SIM, 4G

Astăzi vorbim despre un telefon de 200 de lei, care face niște chestii interesante. Este vorba de reboot-ul lui Nokia 8110, celebrul telefon din Matrix, cunoscut și sub numele de „banana phone”. M-am oprit asupra lui pentru că zilele acestea este într-o promoție la eMAG, redus de la 349 de lei la 200. Și pare o afacere interesantă, dacă vreți să vă deconectați de la tehnologia modernă și să aveți un feature phone.

Plot twist: și Nokia 8110 știe să intre pe Facebook și cred că are și cameră (deși este una foarte proastă). Are și un soi de sistem de operare inteligent derivat din Android. De fapt, multe telefoane cu butoane din ziua de astăzi rulează un soi de Android modificat, deci nu mai sunt nici ele ce au fost. Punctele forte ale acestui terminal sunt bateria, faptul că știe dual SIM și 4G și că poate face hotspot mobil.

În rest, este alegerea perfectă pentru cei care stau toată ziua cu ochii în telefon și vor mereu să fie conectați. Câteodată este mai bine să ne rupem de social media, YouTube și Whatsapp. Chiar dacă am o vagă senzație că acest telefon știe și așa ceva. De fapt, toate trei la un loc. Ei, și dacă ar ști să facă toate astea, tot ar fi încet, că doar e feature phone și nu are știe ce specificații, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.