RECOMANDAREA ZILEI: Mouse Logitech G102 Prodigy

Și recomandarea de astăzi este tot ceva ce folosesc de vreo 4 luni. Este vorba despre mouse-ul Logitech G102 Prodigy. Atât de bun și popular este acest mouse, încât Logitech a mai scos unul identic dar mai scump, redenumit G203. Dar eu astăzi voi scrie despre G102, pentru că el mă servește cu credință de la Black Friday. La vremea aia prețul a fost de vreo 80 de lei. Mult peste orice mouse în categoria lui de preț.

Nici nu știu de unde să încep scurta prezentare. Senzor de 8000 dpi de la Mercury, ajustare trepte DPI din software, customizare lumină RGB. Stă bine în mână, asta dacă ai mână mică, altfel s-ar putea să aveți nevoie de un alt mouse. Forma este un clasică, iar pe mine asta nu m-a deranjat. Două butoane laterale, care vine by-default configurate ca „back” și „forward” în aplicațiile care suportă așa ceva. Dar ele pot fi customizate, fără niciun fel de problemă după nevoile voastre.

Pe site-ul eMAG scrie că ar doar 6000 dpi, dar vă asigur eu că are 8000. Am folosit de-a lungul timpului și mouși de 1000 DPI și de 5000 DPI, dar ăsta mi se pare cel mai bun dintre toate. Prețul său este excelent, la fel și rezistența în timp, care s-a dovedit a fi una excelentă. Toate astea la aproximativ 100 de lei (cât costă el acum). Țin minte că mouse-ul precedent (costase tot vreo 80 de lei), după câteva luni de folosire era vai de mama lui și arăta a plastic ieftin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.