RECOMANDAREA ZILEI: Lenovo ThinkBook 15 G2 ARE cu procesor AMD Ryzen 3 4300U

Salutare și bun venit în PC Area, la o nouă Recomandare a Zilei! Astăzi discutăm despre un laptop de la Lenovo, care pentru prețul cerut este un deal interesant. În perioada asta eu caut câteva laptop-uri pentru birou, și m-am oprit asupra Lenovo-ului din titlu. La aproximativ 2400 de lei, nu am ce să îi reproșez.

Procesorul, deși este un Ryzen 3 cu doar 4 nuclee, nu e chiar așa de slab pe cât sună. În benchmark-uri, este aproape de i3 9100F (care este un procesor desktop) dar și de i5-urile mobile din generația a 10-a. Pleacă de la 2,7 GHz și ajunge, în turbo, la 3.7 GHz. Suficient, zic eu pentru browsing, office, școală on-line și, de ce nu, un pic de light-gaming.

Memoria RAM este de doar 8 GB, dar poate fi mărită până la 24 de GB. Nu știu dacă se pierde garanția în urma acestei operațiuni, întreb și eu la eMAG și revin apoi cu un update, dacă e cazul. Eu unul, nu cred să fie astfel de probleme.

Stocarea este solid state. Avem la bord un SSD M2 NVME de 256 de GB. Pentru gaming pare puțin, dar pentru office și școală on-line este mai mult decât suficient, aș zice eu. Nu știu care sunt vitezele, dar dacă pot să mă joc mai mult cu un astfel de laptop, revin cu update-uri. Poate, cine știe, facem un LIVE în care vă prezint în detaliul laptop-ul.

Că tot vorbeam mai sus de gaming, acest procesor are un accelerator grafic Integrat AMD Radeon Vega 10, care ar trebuie să după cu ușurință titluri e-sport dar și jocuri un pic mai pretențioase, cu detalii și rezuluție mai slabe. De notat – ecranul, care este unul de 15,6 inch, Full HD, IPS. La banii ăștia, de obicei găseam laptop-uri cu TN.

PREȚ ACTUALIZAT EMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.