Nokia lansează modelul 8110 sau „telefonul banană”

Stai, Nokia 8110 nu e telefonul ăla super popular lansat în 1996, care a apărut și în Matrix. Ba da, el este, dar nu vorbim despre același model. Nokia re-lansează un telefon cu același nume și design similar, dar mai potrivit pentru 2018. Și vei vedea imediat de ce.

Telefonul original, are un ecran monocrom, iar noul model are un ecran color de 2,4 inchi. După standardele de astăzi este mic, dar în vremea telefoanelor clasice era ceva. Rezoluția sa este de 240 x 320 pixeli. Interfața grafică de pe telefon este similară cu ce găsim pe Nokia 3310 (cel nou, nu cel vechi).

Funcția care probabil este cea mai interesantă de pe acest model este conectivitate la rețele 4G. Și ce e și mai tare e că poți face hotspot Wi-Fi pentru a conecta laptop-ul sau tableta la Internet. Stai, că nu ți-am zis de durata de viață a bateriei, care este de 20 de zile în stand-by și de 8 ore în apel.

Și partea tare, de acum începe. Nu doar că acest telefon e 4G și are durată mare de viață a bateriei. Poți fi și productiv pe el, dacă chiar vrei să faci asta. Are un magazin de aplicații unde găsești aplicații cum ar fi Facebook. Telefonul are chiar și un client de mail care merge cu servicii precum GMail și Outlook. De asemenea, Nokia 8110 are și aplicație de management al contactelor. Cât de tare!

Nu o fi vreun Galaxy S9, dar iată că are și el niște specificații interesante:

  • procesor dual-core de la Quallcomm la 1,1 GHz
  • 512 MB de memorie RAM
  • 4 GB de stocare internă
  • ecran de 2,4 inchi cu rezoluție de 240 x 320 pixeli
  • slot micro-SIM (cred că are și slot microSD, dar nu am găsit în specificații)
  • jack de 3,5 mm
  • baterie de 1 500 mAh
  • sistem de operare proprietar Nokia (Smart Feature OS) cu magazin propriu de aplicații

Telefonul va fi lansat în mai, iar prețul său va fi de 79 € sau 100 $. Aici ai mai multe detalii despre device și specificații complete.

Spune-mi mai jos în comentarii dacă tu ai folosi un astfel de telefon și de ce.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată