LG a lansat LG V30S ThinQ

Dacă am vorbit de Samsung Galaxy S9 și S9+, propun să vorbim și de LG. Se pare că cei de la LG nu vor mai lansa LG G7 la MWC 2018, dar totuși avem și de la ei un telefon nou. Într-un fel nou… Este vorba de LG V30S ThinQ. Dacă pe V30 l-am văzut în piață din septembrie 2017, V30S este un update minor al acestuia.

LG are de acum o nouă strategie. Nu va mai lansat câte un telefon nou în fiecare an, ci update-uri minore pentru flagship-urile sale. Printre îmbunătățiri avem mai multă memorie RAM (6 GB față de 4) și o cameră mai bună cu suport AI. În rest, avem același procesor de generație trecută, Snapdragon 845, același design și același ecran.

Camera însă este mai bună. De acum, aceasta are capabilități AR și AI. Aceasta poate detecta ce obiecte sunt în fața ei (om, mâncare, animal, plantă etc) și să ajusteze scena în concordanță.

Mai avem de așteptat pentru celălalt flagship al LG, LG G7. Oficialii companiei sud-coreene nu au prezentat acest model la MWC 2017. Acesta ar putea apărea în cursul acestui an, la o dată nestabilită încă. Sau, nu ar putea apărea deloc, cum susțin unele zvonuri care spun că LG ar renunța la seria G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.