skip to Main Content

LG G7 a apărut într-un video de la MWC 2018

În ultima vreme tot circulă zvonuri conform cărora LG va renunța la seria G. G7, care ar fi trebuit să apară primăvara asta, s-ar putea să fie redenumit, sau să nu mai apară deloc. Totuși, un video de la MWC 2018 a a apărut pe Internet, cu ceea ce pare a fi un prototip de LG G7, după cum scrie Ynet.

Telefonul pare să aibă și el acel „notch” în stilul iPhone X pe un ecran de 6 inch OLED. Camera frontală este de 8 mega-pixeli, iar cele două de pe spate, fiecare de câte 16 mega-pixeli. Procesorul este un Snpadragon 845, are 4 GB de RAM și stocare de 64 GB.

Din păcate, s-ar putea să fie doar un prototip anulat. LG are planuri de a face curățenie în linia lor de smartphone-uri. Și se pare că seria G va fi anulată, LG concentrându-se pe seria V. Tot mal MWC 2018  a fost lansat un noul model de LG V30, despre care poți citi aici.

Mihail Ștefano

Salut! Sunt pasionat de IT&C încă din anii '90. Primul meu tutorial video l-am făcut în anul 2008, când în România domeniul era abia la început. Scriu pe blog și în PC Area din anul 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.