Cum aducem înapoi meniul clasic de start în Windows 10

Salutare, în tutorialul video de astăzi vedem cum putem aduce meniul clasic de Start pe Windows 10. Este vorba de meniul de Start din Windows 7, Windows XP și Windows 2000 în Windows 10. Pentru asta, tot ce trebuie să facem este să instalăm o mică aplicație numită Clasic Shell, care face asta pentru noi. Funcționează la fel de bine și pe Windows 8 și Windows 8.1, în caz că folosiți aceste sisteme de operare.

După descărcare și instalare, tot ce trebuie să facem este să apăsăm butonul de Start. Imediat vom fi puși să alegem un tip de meniu de Start. Eu l-am ales pe cel din Windows 7, dar mai avem și meniul de start din XP și cel din 95, 98, și Windows 2000. Fiecare dintre aceste meniuri de start pot fi customizate după bunul plac, fiind disponibile în setări o multitudine de astfel de opțiuni. Pentru a accesa meniul start din Windows 10, trebuie să ținem apăsată și tasta Shift când facem click pe butonul de Start.

Ah, era să uit, cum Windows 8 nu are buton de Start, Classic Shell vă lasă să alegeți și un buton de start. Tare, nu?

Sper că v-am ajutat cu acest articol, dacă v-a plăcut puteți da LIKE paginii noastre de Facebook, subscribe canalului de YouTube și canalului de LIVE-uri. Eu am fost Mihail, iar până la o nouă revedere, vă doresc o zi super!

2 Comentarii
  1. Talnaci Alexandru spune

    Aveti grija cand descarcati Classic Shell de pe un alt site in afara de cel official! Exista o versiune care schimba Master Boot Recordul calculatorului dumneavoastra. Este o versiune virusata uploadata pe Fosshub. Exista posibilitatea ca, cand accesati site-ul respectiv(in afara de cel oficial), sa tina o versiune veche, versiunea respectiva avand sanse sa fie virusata. Aveti grija!

    1. Mihail Ștefano spune

      Eu am pus site-ul oficial, așa că nu văd ce probleme ar fi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata