Tutoriale

Cent Browser – (probabil) cel mai bun browser bazat pe sursa Google Chrome (Chromium)

Salutare, bine ați venit în PC Area. Astăzi vorbim despre Cent Browser care este, probabil, cel mai bun browser bazat pe sursa Google Chrome (Chromium). Pe lângă toate funcțiile deja disponibile în Google Chrome, Cent Browser vine și cu unele noi și chiar utile cum ar fi: mouse gestures, configurare avansată pentru interfață și tab-uri dar și personalizare extinsă.

Prima dată am auzit de acest browser de la zoso, care era în căutarea unei alternative la Google Chrome. Mi s-a părut interesant și l-am încercat. De atunci, toate mașinile pe care lucrez rulează Cent Browser și o fac foarte bine. Cum zic și în video, browser-ul pare mai rapid decât Chrome, dar consumă la fel de mult RAM (nah, ce să-i faci, același motor).

LINK DOWNLOAD CENT BROWSER

P.S.: Pentru cei care vor un browser bun, dar cu un consum de memorie scăzut, pregătesc și un tutorial în sensul ăsta. Stay tuned!

Sper că v-am ajutat cu acest articol, dacă v-a plăcut puteți da LIKE paginii noastre de Facebook, subscribe canalului de YouTube și canalului de LIVE-uri. Eu am fost Mihail, iar până la o nouă revedere, vă doresc o zi super!

Mihail Ștefano

Salut! Sunt pasionat de IT&C încă din anii '90. Primul meu tutorial video l-am făcut în anul 2008, când în România domeniul era abia la început. Scriu pe blog și în PC Area din anul 2010.

3 comentarii

Apasă aici pentru a posta un comentariu