Cent Browser – (probabil) cel mai bun browser bazat pe sursa Google Chrome (Chromium)

Salutare, bine ați venit în PC Area. Astăzi vorbim despre Cent Browser care este, probabil, cel mai bun browser bazat pe sursa Google Chrome (Chromium). Pe lângă toate funcțiile deja disponibile în Google Chrome, Cent Browser vine și cu unele noi și chiar utile cum ar fi: mouse gestures, configurare avansată pentru interfață și tab-uri dar și personalizare extinsă.

Prima dată am auzit de acest browser de la zoso, care era în căutarea unei alternative la Google Chrome. Mi s-a părut interesant și l-am încercat. De atunci, toate mașinile pe care lucrez rulează Cent Browser și o fac foarte bine. Cum zic și în video, browser-ul pare mai rapid decât Chrome, dar consumă la fel de mult RAM (nah, ce să-i faci, același motor).

LINK DOWNLOAD CENT BROWSER

P.S.: Pentru cei care vor un browser bun, dar cu un consum de memorie scăzut, pregătesc și un tutorial în sensul ăsta. Stay tuned!

Sper că v-am ajutat cu acest articol, dacă v-a plăcut puteți da LIKE paginii noastre de Facebook, subscribe canalului de YouTube și canalului de LIVE-uri. Eu am fost Mihail, iar până la o nouă revedere, vă doresc o zi super!

3 Comentarii
  1. ciprică spune

    bravo bun Browser-ul il testez si sincer imi place pot spune ca nu este asa mare consumator de resurse cum ai mentiont in video cel putin fata de chrome ,,,mai lasa scammeri aia arata ceva nou interesant ,,,multa bafta

    1. Mihail Ștefano spune

      Mersi frumos de apreciere! Avem mult content nou, pregătit.

  2. […] trecută făceam un tutorial despre Cent Browser, un browser bazat pe Google Chrome, dar care are câteva funcții interesant în plus. Din păcate, […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata